Bart Herman • 2 april 2021

Naar jaarlijkse gewoonte toert Bart Herman weer langs de Vlaamse schouwburgen en CC’s!

Wat weinig mensen weten is dat deze singer-songwriter eigenlijk al zijn hele leven “on tour” is. Al van in zijn prille jeugd trok Bart als een echte Bard met de gitaar op de schouder de halve wereld rond. Hij zong in kroegen, restaurants, clubs, hotels, tenten tot op cruiseschepen toe. Op die manier zag hij een heel stuk van deze aardbol en deed hij ervaringen op die bijna allemaal hun neerslag hebben gevonden in één of ander liedje.

In dit theaterprogramma verzamelt Bart Herman al deze zelfgeschreven songs en reconstrueert hij als het ware zijn levenstour. Veel van deze nummers zijn inmiddels klassiekers geworden maar niemand kende tot dusver de verhalen erachter. Deze worden op boeiende wijze verschaft door de zanger zelf die zich tijdens deze show ontpopt als een begenadigd verteller. Bart Herman “On tour” : zingen en vertellen, lied en verhaal, niet toevallig de twee dingen waar de artiest in uitblinkt en dè reden waarom zijn zalen immer tot de nok gevuld zijn.

NEDERLANDSTALIGE FOLK, COUNTRY, POP EN ROCK AND ROLL

INFO

Datum: vrijdag 2 april om 20:00
Locatie: CC De Plomblom te Ninove
Inclusief vervoer per touringcar en zitplaats

 

39€ PER PERSOON

 

VERTREKPLAATSEN

Sint-Pieters-Leeuw kantoor Bell Tours, Halle GB & Station, Anderlecht Bizet, eventuele andere opstapplaatsen mits overleg

  *verplichte velden

   

   

   

   

   

   

  About the Author

  By StevenVdh / Administrator, bbp_keymaster

  Follow stevenvdh
  on sep 17, 2020

  SLUIT
  SLUIT