Busverhuur

Een uitstap naar zee of de ardennen, met uw leerlingen naar het zwembad of op schoolreis, teambuilding, verplaatsing met het bedrijf, VIP vervoer naar een groot evenement, Bell Tours verzorgt al uw verplaatsingen over kleine en grote afstanden in België en heel Europa. Ontdek hier onze vloot!

Busreizen in alle comfort

Ontdek onze autocars, minibus of VIP Coach en reis in alle comfort!

Veel bagage? Geen zorg, hiervoor hebben we skibakken en een aanhangwagen ter beschikking. Presentaties op onze flatscreens, een toast uitbrengen, snacks aan boord,… zijn één van de vele mogelijkheden aan boord van onze autocars, dit terwijl u al volop en zorgeloos geniet van uw uitstap en vooral van uw gezelschap. Voor u het weet bent u al op uw bestemming!

Ontdek hieronder al het comfort van onze autocars. Busverhuur en tal van dagreizen en meerdaagse reizen kunnen op maat uitgewerkt worden voor scholen, verenigingen, bedrijven,…

Onze vloot

Bell Tours biedt u een ruime keuze aan zeer comfortabele autocars. Onze kleinste bus biedt 19 zitplaatsen, onze grootste 76 zitplaatsen. Goed opgeleide en ervaren chauffeurs brengen u met plezier naar uw bestemming. Uw veiligheid is daarbij onze eerste prioriteit!

Interesse om een bus te huren? Neem gerust contact op met ons en bespreek uw wensen. We bezorgen u graag een vrijblijvende offerte.

SLUIT
SLUIT