Over Ons

Bell Tours, synoniem voor 60 jaar ervaring in busverhuur en busreizen in België en heel Europa. Inmiddels is ons autocarbedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van autocarreizen. Wij vervoeren dagelijks reizigers naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland.

Hoe het allemaal begon

Na de oorlog begon Henri Vandermeersch met een taxibedrijf in 1947. In 1953 is hij overgeschakeld naar autocars.

Nu wordt Bell Tours uitgebaat door de tweede en derde generatie.

Coach Services • Autocarverhuur

Ondertussen is Bell Tours al 60 jaar uw partner voor busverhuur. Dagelijks vervoeren wij reizigers naar hun favoriete bestemming, in en buiten België.

Als u een uitstap of reis wil organiseren met uw bedrijf, school of met uw familie of vrienden, werken wij graag samen met u een voorstel op maat uit! Bent u op zoek naar een ideale bestemming met de gewenste arrangementen en formules (hotel, toegang, gidsen)? Wij regelen het allemaal voor u.

U verdient immers een zorgeloze daguitstap of droomvakantie!

Onze Chauffeurs

Onze chauffeurs verwelkomen u graag aan boord van onze autocars.

Met verschillende jaren ervaring op zak en continue bijscholing, brengen zij u met plezier naar uw bestemming.

Onze Vloot

Dankzij een wagenpark met 12 recente luxeautocars, van 19 tot 76 zitplaatsen, verlopen alle busreizen in alle comfort. We beschikken over 10 Vanhool-autobussen van hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen is dit merk uit België uitgegroeid tot ons voorkeursmerk (veiligheid & kwaliteit).

Neem gerust een kijkje op onze pagina busverhuur waar u alle informatie per autocar kan terugvinden.

Veiligheid: Onze Nummer één!

Veiligheid komt bij ons op de eerste plaats. Rij- en rusttijden worden vanzelfsprekend nauwkeurig nageleefd. Bij langere busreizen zal u in de watten worden gelegd door twee chauffeurs.

Naast een professionele en alerte chauffeur met jaren ervaring op de baan, speelt een recente vloot en goed onderhouden wagens ook een grote rol. Gewone onderhoudsbeurten voeren wij uit in onze eigen garage. Voor grotere onderhoudsbeurten gaan onze bussen naar de fabriek. Wij herstellen enkel met originele wisselstukken die erkend zijn door de constructeur en gebruiken alleen premium leveranciers als Castrol olie, Michelin banden,…

Vanaf half oktober tot half april zijn al onze autocars uitgerust met winterbanden (sneeuwkettingen aan boord indien nodig).

SLUIT
SLUIT