Val Dieu, Luikse Siroop & Hervékazen • 16 november 2024
Voor de échte fijnproevers, levensgenieters en curieuzeneuzen!
INFO
Datum: zaterdag 16 november 2024
Inclusief bezoeken & degustaties, charcuterie- & kaasplank, 3-gangenmenu
Opgelet: maximum 40 deelnemers!
Stap aan boord bij Bell Tours voor een onvergetelijk gastronomisch avontuur naar Val Dieu en daarbuiten!
Terwijl we comfortabel richting Val Dieu reizen, verwennen we u met een heerlijke kaas- en charcuterieplank, zodat u alvast kunt genieten van de smaken die u te wachten staan.
Bij aankomst in Val Dieu wacht een betoverende ervaring op u, waar we de geheimen van deze historische locatie zullen ontdekken. Vervolgens leidt onze reis ons naar de ambachtelijke Siroperie Artisanale d’Aubel, waar we een kijkje achter de schermen krijgen in de kunst van het maken van ambachtelijke siropen.
Maar we zijn nog niet klaar! We maken een pitstop bij Fromagerie du Vieux Moulin, waar we ons onderdompelen in de wereld van authentieke kaasmakerij. Proef en leer van de meesters zelf, terwijl u zich laat betoveren door de aroma’s en smaken van hun met zorg bereide kazen.
Na deze culinaire ontdekkingsreis keren we terug naar huis, waar we u nogmaals verwennen met een heerlijk samengesteld menu, als herinnering aan deze onvergetelijke dag vol smaak en avontuur. Boek nu uw plekje aan boord en laat Bell Tours u meenemen op een reis die al uw zintuigen zal prikkelen!
139€ PER PERSOON
VERVOER
Vertrek: Coovi 09:25 | Sint-Pieters-Leeuw 09:45 | Halle GB 09:50 | Halle station 10:00
Retour na de bezoeken